حضرت آیت الله یثربی)دامت برکاته ) ابتداً به طلاب خیر مقدم گفتند و عرایض خود را با حدیثی از امام محمد باقر(علیه السلام ) شروع نمودند که آن حضرت می فرمایند:الکَمالُ کُلُّ الکَمالِ اَلتَفَقَّهُ في الدّين وَ الصَّبرُ عَلی النائِبَة وَ التَقديرِ المَعيشَة
1-الکمال کل الکمال :هدف از افرینش انسان عبودیت وبندگی خداوند است وعبودیت ،کمال واوج انسانیت است واگر انسان در این مسیر گام بردارد سعادتمند خواهد بود و عبودیت محقق نمی شود مگر دین دار ودین شناس باشیم .
تفقه در دین به این معناست که فقیه در دین باشیم وآن را عمیق و ریشه دار بشناسیم ؛متاسفانه در جامعه افراد سود جو دین را جهت منافع مادی خود به کار می برند وانسان را به سمت نابودی سوق می دهند پس شما طلاب در شناخت دین وشناساندن ان به جامعه گام بردارید .
2- صبر در نائبه والتقدیر المعیشه
از ابتدای خلقت تا کنون انسان همواره با مشکلات روبرو بوده است و انسان متدین باید در مقابل آن صبر نماید .
در زندگینامه آیت الله خویی نوشته اند که ایشان وقتی از دواج نمودند هیچ پولی نداشتند . همسر ایشان برای ناهار ظهر غذایی را آماده نمودند وقتی ایشان به منزل بازگشتند مشاهده کردند که ناهار آماده است واز همسر خود سؤال نمودند ایشان گفتند مقداری از گیاهان داروی را که احتیاج نداشتیم را فروختم و برای واحتیاجات منزل را تهیه نمودم .این نمونه ای از مدیریت یک زن بود.
ایشان به حضار توصیه نمودند که اولا مدیریت داشته باشید وثانیا حسن خلق داشته باشید و ثالثا عامل به دستورات شرع باشید زیرا جامعه از شما الگو می گیرند وعملکرد اشتباه شما باعث ثبت گناه در کارنامه اعمال شما می شود .
ایشان در خاتمه به طلاب فرمودند :که بنیاد محکم خانواده را با توسل به اهل بیت محکم نمایید و بر پایی مجالس هفتگی و ذکر مصائب اهل بیت باعث تحکیم این بنیان می شود .